EETCAFé DE WITTE BRUG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 190 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé De Witte Brug. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2023 om 20:48 Super super en nog eens super lekker gegeten en snel bezorgd toppers
10 jan 2023 om 23:02 De tijd die ik aanvinkt belde ze aan. Goed verpakt , lekker eten en op tijd.
5 jan 2023 om 6:26 Het eten was 15 min later dan de vooraf opgegeven tijd. Dat was niet zo erg. Maar dat de hamburgers taai waren is wel een punt minder. Qua smaak niks op aan te merken.
29 dec 2022 om 18:43 Helaas weer geen complete bestelling ontvangen. Er mist eigenlijk 9 vd 10 keer wel iets. Wat we hadden was verder prima.
19 dec 2022 om 22:49 Was dit keer een tegenvaller Patat was slap en lauw en de znitzel taai Voor 15 euro mag je toch een znitzel verwachten zoals bij een slager
17 dec 2022 om 19:01 Eten was warm, smaakvol. Vriendelijke bezorgster. Top!
20 nov 2022 om 19:05 Was weer helemaal in orde. Constante kwaliteit.
18 nov 2022 om 21:25 Eten was warm en lekker. Snelle bezorging nog ruim voor tijd dat het zou komen.
12 nov 2022 om 19:57 Helemaal top! Snel gebracht. Goed heet, errug lekkerrrrr
29 okt 2022 om 21:49 4 maaltijdsalades besteld met stokbroodjes super alleen jammer dat er geen kruidenboter (4x) bij zat
24 okt 2022 om 18:41 Niet gewend van jullie maar dit keer echt niet best 2 uur op mijn eten moeten wachten iedereen was al klaar met eten toen de mijne nog eens kwam Eten was lauw en droge sate zonder satesaus Ik hoop de volgende keer beter maar daar ga ik wel vanuit
22 okt 2022 om 23:14 Het eten was prima